top of page

behandlingar

Medicinsk fotvård 60 min

 

Delbehandling 30 min

 

Nageltrång 30 min

 

Nagelkorrigering 30 min

 

Vårtor 30 min

 

Fotvård friskvård 60 min

 

Fot-SPA 45 min

 

Lackering av naglar

 

 

700:-
 

400:-

 

400:-

 

400:-

 

400:-

 

860:-

 

595:-

 

75:-

 

 

Läs mer om våra behandlingar nedan.

medicinsk fotvård 60 min

Behandlingen inleds med ett avkopplande fotbad. Därefter ses dina naglar över de klipps, rensas och slipas. Huden ses över och förhårdnader, hudsprickor och liktornar tas bort med skalpell och/eller hudfräs. Vid ev. nageltrång, vårtor, svamp behandlas detta. Behandlingen avslutas sedan med en skön fotmassage med anpassad fotvårdssalva.

 

Behandlingen innehåller personliga råd om egenvård, eventuella avlastningar och inlägg.

vårtor 30 min

Vårtor behandlas med frysning eller uttorkning beroende av hur de är placerade, hur stora de är och hur länge du haft dem. För att få bort vårtor krävs oftast flera behandlingar. 

fotvård friskvård 60 min

Du kan använda friskvårdsbidraget på din arbetsplats till en professionell och avkopplande behandling av dina fötter. Behandlingen innehåller fotbad, klippning, rensning och slipning av naglarna. Eventuella förhårdnader tas bort. Behandlingen avslutas sedan med en skön fotmassage med anpassad fotvårdssalva.

 

Behandlingen innehåller personliga råd om egenvård, eventuella avlastningar och inlägg. Behandlingen är främst i förebyggande syfte. Behandlingen är momsbelagd. 

Optimal fot har valt att jobba med hembesök för att förenkla för dig. Hembesök passar för alla och kanske särskilt för dig som av någon anledning har svårt att ta dig till en salong. Att få sin fotvård i hemmet är både praktiskt och tidsbesparande. Är ni flera vänner som vill boka tid tillsammans så går det självklart också bra. Vid ett hembesök har Optimal fot med sig all utrustning som krävs, vi använder enbart modern teknisk utrustning och du behöver inför besöket inte förbereda någonting. 

delbehandling 30 min

För dig som kanske har återkommande besvär av dina naglar eller av huden och inte behöver en hel behandling. Här koncentreras behandlingen på ditt problem. 

 

Behandlingen innehåller personliga råd om egenvård, eventuella avlastningar och inlägg.

nageltrång 30 min

Ingrepp vid nageltrång bedöms efter behov. 

nagelkorrigering 30 min

Vid upprepade nageltrång kan det vara lämpligt att hjälpa nageln att växa rakt. Till en sådan nagelkorrigering finns olika metoder. Optimal fot erbjuder spange och podofix. Dessa korrigeringar sätts på nageln och sitter kvar ca. 2 månader. Behandlingen är helt smärtfri. 

fot-SPA 45 min

En behandling som ger dig och dina fötter avkoppling och lugn. Behandlingen innehåller fotbad, fotscrub, enklare nagelvård och filning av fötterna. Avslutningen är en längre fotmassage som ökar blodcirkulationen och tar bort spänningar och trötthet i foten. Du lämnar behandlingen med ny energi!

 

Behandlingen genomförs med ekologiska fotvårdsprodukter.

 

lackning av naglar 15 min

Komplettera din fotvårdsbehandling med lackning av naglar. 

bottom of page